Gali bawal balik !



Assalamualaikum

Semalam kan kan . aku ada buat tutorial TUDUNG BAWAL STYLISH ! Korang- korang yang dah lama tak sentuh or tak pakai tudung bawal tu cuba pergi gali-gali balik almari laci korang atau emak-emak korang punya tudung . mereka mesti ada banyak punya.. hee.. korang lepas tengok tutorial nie and kalo ada yang minat tu tak perlu lah nak pergi tudung bawal yang gila mahal kat luar sane tu . .korang gali dalam almari tu mesti ada punya . save budget kan . hikhik . korang amik and pakai tudung bawal korang tu ngan style macam kat atas ne . . aku buat tutorial nie pun ramai yang suggest suh aku buat . . hee . so untuk korang-korang . aku dah buat tutorial macam kat atas ne . hehe .enjoy it ya :)
sorry for any mistake ya :) 
hehe :)
 okey bhaiii :)


No comments:

Post a Comment