Shopping ONLINE??? How ?

How ? How? How?
------------------------------------------
Mesti korang pun tak faham kenapa aku letak title SHOPPING ONLINE?
Ini semua ada kena mengena,sangkut menyakut ,sidai menyidai dengan PROJEK !
Dan bukan ASSIGMENT ye..so boleh bayangkan kan aku terlampau BUSY sangat2 sem ini.:(
Tapi aku nak kena tetap jugak beli  SHOPPING ONLINE untuk Projek e-commerce !
Aku di beri tugas bersama-sama 2 kawan aku yang lain untuk beli barang ONLINE?
---------------------------------------------
Haaa..barang online? beli dekat blog? macam mana nak beli? aku takut kena tipu !
Blog mana yang boleh percaya? blog mana yang jual murah2?blog mana yang free postage?(*oppss) blog yang mana barang cepat sampai? fuhh..itu semua dalam fikiran aku .sebab aku tak nak kena tipu ! kalau kena tipu tak ke jadi masalah ! kan..kan..kan  ;D
korang mesti penah kan? bagi la suggestion dekat aku..hee..boleh?boleh?boleh?
please!please!please!please!
--------------------------------------------------------------
 Fuyoooo ! banyaknyeee...mana satu aku dan kawan aku nak beli nieeee !

blink!blink!blink!
-----------------------------------------
Insyallah aku akan fikir dan fikir dan fikir untuk pilih yang benar2 "LAKU"..nak  bershopping habisan dekat blog online nie :p
 D .O .A KAN YE :)))))


Bila" DOWN" dan Terjawab



||
||
||
||
||
||
||
     i feelsDOWN right now ! :(
||
||
||
Aku terasa sangat down sekarang ,
Aku down sebab perkara yang kedua kali jadi dekat aku semalam ,
Jadi apa?Mengapa jadi?
Semua terjawab dalam ketiduran lena aku semalam,
Sudah dua malam aku mimpi perkara yang sama,
Setelah sekian berminggu aku tutup semua kesedihan aku,
Yang membuat rakan-rakan aku tidak perasan .
Ya ! memang mereka tidak perasan sebab aku tidak suka menunjuk kesedihan aku depan mereka ,
Aku ketawa,aku gembira depan mereka,
Aku memberi respon yang terbaik,
Tetapi bila dalam ketiduran air mata aku mengalir setelah seharian aku simpan,
Ini kerana DIA muncul dalam mimpi aku ,
DIA melambai2 kepadaku .
Macam-macam dia ungkapkan kepadaku ,
Mungkin tak ada sesiapa yang percaya ini berlaku,
Mungkin hanya kata "itu mimpi saja lah " ,
Tapi bagi aku,mimpi itu terlalu bermakna kepadaku,
Kadang kala ingin setiap malam mendapat mimpi sebegitu,
Kerna aku mungkin tidak dapat bertemu DIA lagi ,
TAPI ITU BUKAN YANG KU MAHU ,
Tapi tidak ada yang boleh mengubahnya,
Tidak ada masa yang boleh berputar ,
Hanya air mata yang menjawabnya ;
Dalam keadaan  seindah petang ini diriku terbayang diriNYA .
Aku jugak sesekali cuba untuk menutup kesedihan aku kepadanya,
Kerna aku sekarang berdoa agar Dia nun jauh di sana sentiasa mendapat
KEBAHAGIAAN dan KERAHMATAN .
Amin.
:justonewordiloveyou: 
:)) 

Mahu Ketemu-Temu :)

Assalamualaikum semua ! sihat x ? harap follower saya semua sihat ye..saya sihat je..amin ! wah tetiba rasa teramat sunyi sangat-sangat..buka tutup fb..bosan pulak ! mengUPDATE blog lah nampaknya . tekan-tekan keypad jom . ! Mari sini Mari saya nak cerita pasal tajuk entry saya ya MAHU KETEMU-TEMU ! Ye..nak sangat jumpa BFF saya yang cute miut sentiasa..ceh..mesti die kembang baca nie..aik..aik ekin jangan kembang-kembang ya..Cooveeerr sikit tu walaupun aku tak nampak ! hehe . ohh..lupa pulak nama gadis yang berposing di atas tu NURUL ASYIKIN ya ! comel kan dari saya ! cehh waah... :) die ada jauh sangat..dekat ipoh tuu... saya sayang sangat dekat die..semua masalah saya kalau saya tak boleh nak simpan mesti cerita dekat dia ..Story macam2 cerita ..kami mula rapat sangat selepas tamat form 5..bila kami berjauh kami mula rapat tapi sayangnya kami langsung tak dapat peluang nak BERJUMPA !arghhh..rasa macam nak menagis je bila tak dapat ketemu !ohh I MISS YOUUU ! SO..nak sangat ketemu kamu wahai ekin..nanti kita jumpa ya...hangout sehabis-habis ye :) muuaaacckkss :))

"Belated" Lagi lah ! :P

BELATED ! BELATED ! BELATED ! Yippy dapat BIG APPLE BELATED BIRTHDAY dari cousin-cousin tercinta..
Terima kasih ya semua-semua..sedap sangat sampai tak tercakap..serious sayang gile nak makan ya ! sebab SAYA SUKAAAAA ! yummy....suka yang namanya ALIEN ! selalu masa buat cupcake nak tiru macam tu tapi tetap tak jadi..hehe..sebab saya rasa mereka punya bahan-bahan import kot...lalala...tapi tetap nak ulang SAYA SUKAAAAA sangat-sangat..hehe...Bahagianye kalau dapat hari-hari..makan hari0hari..hehe..okeylah nak pergi makan...korang kalo nak pegi beli ye ..sebab sedap tau..tau... =)

Best Jugak Ya !

 Helllowrr Wellorrr ..  
Welcome to LOVEHOTCHIC BLOG !
Jom...Jom Follow saya nanti saya  Follow kalian..kaliann..rakan-rakan..sahabat baru...yeaayy,,best kalo dapat kawan baru..InsyALLAH .Hmmm...sebenarnya saya baru habis membuat Header baru untuk blog saya nie...cantik x?cantik x? perasaannye saya.Nak jerittt kejap dekat dekat BOO WANIE sebab buatkan saya sikit Header nie...hehe...ini pun saje saya menghabis masa lapang yang seharusnya dihabiskan untuk membuat assgment ya ! ulangan ya assgment berbukit-bukit harus disiapkan ye ! okey lah nanti saya post banyak2 dekat blog nie ye ! eh..eh..Follow tau... :) 
byeeee.... :))