Antibody Aku Lemah !


Assalamualaikum

Kawan-kawan semua sihat?
Hopee semua sihat ye.
Emm.entry aku hari ini macam da perkara negatif kan?
"ANTIBODY AKU LEMAH"
Ya! memang ada perkara negatif yang aku tak suka dan ramai orang pun tak akan suka.
Aku dah seminggu tak sihat.hari demi hari,aku batuk,demam,selesema sampai sekarang.
Terseksa weyh jiwa aku kalo benda ini berlarutan.
Makan UBAT? boleh dikatakan semua ubat aku dah telan ! ubat yang berkaitan ok Tapi aku tetap tak sihat!
Jumpa DOKTOR ? aku lebih rela balik penang jumpa doc dekat sana sebab doc sana memahami pesakitnya!doktor dekat sini sangat tak memahami.ubat je mahal tapi sumpah tak berkesan langsung.buang duit aku je.

Punca-Punca aku berlarutan demam:

:budak rumah aku demam dulu baru aku terkena sebab ANTIBODY AKU LEMAH:
:roomate aku share air dengan aku sebab tu AKU DEMAM DIA PUN DEMAM:
:pegi kolej masuk kelas dua orang kawan aku batuk yang serius,VIRUS CEPAT SAMPAI DEKAT AKU:
:Cuaca dekat sini panas hujan panas hujan tak menentu antara faktor AKU DEMAM :

-sekarang peneman aku hanya ubat batuk CAP IBU DAN ANAK -

Doakan aku baik dengan cepat dan dapat meneruskan hidup dengan sihat
:Aku Nak Sihat :


Boo Wannie Burn !

Assalammualaikum

" ada KIMIA"

 "ada KIMIA".Macam pelik je bunyi Kimia nie.
Ingat sekarang kau-kau dan aku ada dalam kelas ke nak belajar Kimia.Bukan ok.
Ok..ok..sekarang tutup cerita pasal yang aku merepek 2 eh ! Fullstop.

"Kenapa dengan KIMIA"

"dia dah ada KIMIA dengan aku".Dia yang aku maksudkan adalah seorang gadis yang rapat sangat-sangat dengan aku sejak aku study dekat shah alam ini.Even dia stay dekat Klang tapi kalau aku ada peluang untuk pulang hari minggu,aku akan pulang kerumahnya.Sudah semestinya dia tak bosan bila aku pulang ke rumahnya.

"dia BOO WANNIE BURN"

"dia BOO WANNIE BURN" ! ya itu gelaran yang ramai orang panggil dekat dia.even kawan-kawan dia sekalipun mahupun yang kenal atau tidak.cehh..dia seorang gadis yang tinggi sangat ok merangkap sepupu paling aku rapat sekarang.ya! sudah tentu aku jelous dengan ketinggiannya sebab bila berjalan dengannya aku pendek.HAHA.dia berpijak di bumi yang nyata ini pada 1994.Birthday dia juga sama Bulan dengan aku tapi lain tarikh.Persamaan jugak kan.Sebab itu "kami ada KIMIA".

Nie la BOO WANNIE BURN ;)
comel kan :p



"dulu TAK RAPAT tapi sekarang ada KIMIA"

"dulu TAK RAPAT tapi sekarang ada KIMIA".Ketika satu masa dulu aku dengan dia membesar bersama sehingga aku berumur 3 tahun.Lepas itu kami tidak lagi membesar bersama.Tapi mase 2 sumpah kitaorang memang tak ada KIMIA.Dia dengan aku akan sentiasa cemburu antara satu sama lain.Dia dan aku tak boleh tengok salah seorang ada lebih.Confirm aku atau dia akan menangis.Ya,kami masing-masing CEMBURU KUAT!Tapi aku lah paling cemburu dengan dia.Bila aku tengok gambar kami masa kecik,memang nampak aku nakal ok.hehe..tapi itu dulu.Sekarang KAMI DAH ADA KIMIA.Kami jauh berbeza dengan dulu sebab sekarang masing-masing dah besar dan dah boleh fikir.Aku rasa sekarang aku dan dia mempunyai minat yang sama sebab apa AKU SUKA DIA PUN SUKA.Aku sekarang bila diberi peluang kami akan keluar bershopping bersama,tengok wayang ,chill bersama dan paling penting aku dan dia tak boleh berpisah dengan CAMWHORE.wajib okey ! you are my ever sista okey !Love youuu :)


: ternyata aku sangat nakal dengan die:
hehe



:Bila kami meningkat dewasa :





: I LOVE YOUUUUU BOO WANNIE BURN :

KL GANGSTER !


Helooowrrr.. :)

KL GANGSTER ! KL GANGSTER ! KL GANGSTER !
Filem yang ditunggu oleh semua orang untuk memenuhkan semua panggung termasuk aku.hihihi.

Tercapai jugak nak tengok cerita dari tak dapat tengok..hehe
Sebab apa? Sebab takut macam halangan yang muncul dan bakal muncul.
Tapi itu semua kuasa ALLAH SWT.
Ouh..okey semalam aku telah diajak oleh si dia nak tengok cerita diatas.
So..di kira plan last minute la..i loike! HAHA.
Kitaorang tengok dekat Bukit Raja.HAHA..
Sebab situ macam dah tempat fav atau wajib kitaorang nak tengok wayang.
Kalo pegi tempat lain confirm tak sempat masuk panggung ! HAHA
Aku nak bagi 5 bintang lah filem nie.
Kira berbaloi-baloi lah aku aku tunggu berbulan nak tengok cite nie.
Aku dah suka jatuh hati limpa semua dekat ARRON AZIZ okey .
Lagi-lagi aku suka sound efffect dia..fuh..terkelip2 mata aku .
Aku suka cerita nie sebab da abg Zizan sebab dia paling lawak.sukalah..hehe
tersangat Best okey .
Terima kasih pada yang belanja..hehe
Korang-korang yang belum tengok cite nie lagi pergi la tengok .
Tak rugi pun.Kita mesti sokong Filem Malaysia ! cehh ! :)

Good Luck Awak :)

Assalamualaikum

Malam ini asyik terfikir nak buat entry yang tak pernah sebelum nie buat !
Emm...fikir..fikir..fikir dan fikir ! entry apa la eh :p
Sepanjang fikiran tu...mata nie melayang-melayang pegi dekat mukabuka ! haa..Facebook lah !
Then dapat satu idea nak buat entry pasal seseorang nie ! 
Siapakah?Siapakah?Siapakah?

1

2

3

jeng!jeng!jeng!jeng !
inilah dia

B-boy Azarul Azuan !

My boyfiee ! oppss :p HAHA


Dye sekarang memang gile lah dengan B-boy dye tu..
Tengok style pic nie pun dah tahu kan,..
Ia sangat obses ok dengan B-boy sekarang !
Im always support you whatever you are doing !
Sometimes he said im his B-girl ! HAHA
funny okey ! but i superduper like !



 Motif nak buat entry nie sebab nak wish him G.O.O.D L.U.C.K for his final exam coming on 7 June 2011.
I know you can do it ! make us proud with you !
Banyakkan berdoa sepanjang exam ni ye .:)
You must STUDY SMART not STUDY HARD okey dude !

G O O D L U CK B - B O Y A Z A R U L ;)

Tak semudah itu !

Assalamualaikum



Sekarang aku dah mula semester baru... 
Kejapnyee aku cuti..seminggu je bhai...
Terasa macam tak sempat nak HONEYMOON!
*cehh..bajet nk honeymoon macam dekat bali pulak aku nie*
hehehe...lawak je..
ohh..yeeeahhh..aku dah masuk semester 3 tau..
alhamdullilah dapat melanjutkan ke semester yg seterusnya.. 
Emm..semester lepas just 3 subject je aku mik..sangat la sikit jugak..
So..semester nie amik kau sarah 5 subject bhaaiii...
Tak semudah itu nak study dengan tutup mata ye..
Serious aku mmg kene study betul-betul.*ayat setiap sem ok !* HAHA

-----------------------------------------------
study..study..study..study..study..study.study on :

-Undang-Undang Perniagaan
-Prinsip Kewangan
-Asas Keusahawanan
-Pengurusan Kualiti
-English For General Purpose

Wish Me Luck Okay !

Berhabuk-habuk .

Tanpa segan silu..
Bagaikan berdiri tegak di atas Gunung Kinabalu..
Whooaa..jauhnye..
Ingin diri ini 
SHOUT!!!!!!!!!!!
Maafkanlah sebab dah lama tak UPDATE BLOG yang sudah berhabuk-habuk..
eww..banyak spider lah...ak nampk tu..
HAHA...tipu je..over pulak kan.. :p

::Akan diactive kan kembali mengUPDATE blog ini setiap masa dan seperti sediakala::

:)