Good Luck Budak !

Assalamualaikum


is listening to : More - Usher

Ehem dah lama dah aku tak update blog nie eh . Haissyy. aku busy je sekarang . macam-macam berlaku sekarang ini dan sebab tu lah menyebabkan kesibukan itu datang .Haish..tambah2 sekarang aku tengah busy dengan business aku and cousin aku dekat MG COLLECTIONS.Alhamdullilah semua berjalan dengan lancar.Eh.korang kalau yang belum add MG COLLECTIONS ne jom lah LIKE dekat situ MG COLLECTIONS eh.Kalau dah LIKE boleh lah shopping eh.hehe..woot..woot :)

Bukan busy tu je . sekarang aku busy dengan perkara yang lagi penting . Next week aku dah start FINAL EXAM SEMESTER 4 ! Wahh . kejap je rasa dah final padahal hari itu baru je mid-term . kejap je kan masa berlalu . Now tengah bertungkus-lumus nie ha study . dan tengah kurangkan menguap . HAHA. kurangkan ber-0n9 and kalau on9 pun just check inbox order. Insyallah aku akan berusaha untuk buat yang terbaik . siang malam aku berjaga tapi apa-apa pun tido mesti cukup ye . (awek muda) HAHA . Exam aku berjalan dari 28/2-7/2 . Ahakkss . serammm tengok tarikh tu . Insyallah aku akan berusaha selagi boleh . Doakan ye :) 


# Semoga ALLAH S.W.T mempermudahkan urusanku sepanjang minggu Final.Semoga ALLAH S.W.T memberkati apa yang aku pelajari.Amin Ya Robbi Al-Amin :)

Wordless Wednesday #7Aku Ingin Begini =D

Oyeahh..Ulat Buku bukan Ulat Beluncas !

Asslamualaikum

Eh..eh..nak bisik sikit dekat speaker lappy nie.Voucher yang RM 200 tu bila boleh dapat eh?eh dapat boleh ambil eh dekat lecturer?Eh..asal kena beratur panjang nie nak amik voucher nie?alahai..*mengeluh*..eh..voucher dah dapat nak beli buku ape eh?kita ne dah nak habis study nak beli buku apa?Buku pun beli dekat lecturer..nak beli ape? ahh! itu semua pertanyaan persoalan yang terpekik dekat telinga aku nie..macam mana tu macam mana nie. HAHA Life student begitulah.ada benda free mesti tak sabar.macam aku jugak.hehe.Eh..sebelum itu dah ucap terima kasih ke dekat kerajaan bagi kita voucher free.hihi..Wah lepas ne orang ramai mesti serbuuu MPH.POPULAR.BORDERS kan and semua lepas ne jadi ulat buku.hikkss :)

Terima Kasih Ya !
*pfftttt; dah ucap dah nie..hikss ;D

Apa aku buat dengan Voucher tu?
Shopping buku pe je?
Dah guna semua ke?
HAHAHA..



pftttt : dekat atas tu lah antara buku and stationary yang aku grab dekat MPH bukan POPULAR atau BORDERS.nampak Novel je kan.hikkkss=-=

Sebab aku beli buku yang xtahu bila nak baca :

1# Doktor Cinta 
:Buku ne yang aku cari sangat and ingat dah habis stok..last2 jumpe jugak just tinggal satu nie je.Buku ini aku tau best sebab kawan aku Ekin kata asyik best bila baca.Hehe..Aku pun grab la..Nak beli sebelum ne tapi sayang duit.Ne dah dapat FREE grap je ok.Hehe

2#Gemersik Kalbu
 : Novel ne sebab penangan cerita dekat tv 3 tu.Aku tak dapat pun nak ikut cerita yang mereka cakap sangat best.So aku kena grab la novel ne sebab nak tau jugak feel cerita ne macam mereka-mereka feel..wee..ohh..Gemersik Kalbu ! 

3#Kan Ku Kejar Cinta Kamu
: Novel ne pulak sebab pe aku beli sebab dekat MPH tu dialah paling tinggi.haha..dalam fikir Stok baru lah ne.Hikss.lagi satu sebab sebelum nak beli novel aku da buat request  kawan dekat fb novel pe yg latest and yang best..and da sorang kawan fb nie cakap novel karya Fauziah Ashari nie sangat best.and da juga ri tu aku tanya pendapat sis wanie die pun cakap best sebb die teror pilih novel dari aku even rumah aku penuh dengan novel.hehe*peace*

4# Stationary
:Aku grab examination pad yang packet tebal2 and dua pen je.hehe.persediaan untuk Final nanti and untuk lagi 2 sem..woot..woot..risaunya Final nanti.. =-=

#ada jugak aku belanja kak nana and wanie masa singgah MPH Subang parade and suruh diaorg pilih buku pe yang nak.hehe..rasanya novel for kak nana and wanie die grab komik cinta..wee..Voucher RM 100 aku dah habis kan and da lagi RM 100.Yang voucher dua tu lagi aku nak beli dekat parents aku bila balik penang nanti sebab mama and abah cakap diaorang nak buku jugak.Tunggu ya nanti balik eh..hehe :)


# Ne buku yang parents aku nak..nanti kita beli ye..hehe :))

pftttt: hey kalau dah jadi ulat buku novel jangan lupa jadi ulat buku study !! peringatan untuk diri sendiri.













Awak,Saya & Febuari

Assalamualaikum..

Salam sabtu.wah. hari ini hari minggu duduk hostel je kan tak pergi mana pun.selalu nya mesti jumaat dah balik klang and kalau tak pergi amek stok dekat KL.tapi minggu tak pergi mana sebab perlu siapkan assiggment yang perlu dihantar isnin nie.ohh acc tolong mudahkan kerjaku.ya aku mengaku aku tak teror acc tapi kalau kita tak cuba macam mana nak berjaya kan.haha..amin kan tangan sama-sama.amin.ok stop aku nak merepek.=-=


# hey febuary sayasayangkamu :)

Febuary.Eh kejap je sekarang dah dekat pertengahan feb. cepatnya masa berlalu..sekarang makin besar aku nie makin cepat je masa datang dan berlalu sepantas kilat.hukhuk.Bulan nie da dua tarikh perkara penting dalam diary feb aku.



1#eh.bulan nie bulan birthday awak kan.even dekat hujung bulan tapi xtau nape saye rase excited sgt.hehe..tapi mase tu kita jauh kan.huhu..tapi saya pulak rasa tak sabar.hehe..woot..woot tak sabar lah awak.

2#waa..bulan nie aku dah start FINAL EXAM semester 4..eh lagi satu final exam aku sama date jugak ngan birthday si dia..whoaaa...cabaran ini . haha..tapi dari sekarang aku dah kena mula study(woot study lah sgt..hikhik)..yeaaahh tolong beri semangat dekat aku supaya aku study dengan jayanya..nak jugak..hehe..Doakan aku supaya aku nie rajin buka mata hingga lewat malam. ;p

:ok..itu saje..kalo rasa aku merepek pun layan je eh..hehe..peace :) :

Honeymoon di BUMI HELANG !

Assalamualaikum.

is listening to: Fire to the rain-adele (sambil makan coklat kisses + daim)

Lately aku dah lama gila tak update blog.bukan tak nak tapi aku tiada masa.busy.Ohh..abaikan itu.Eh nak tau tak aku minggu lepas pergi honeymoon dengan family-family tercinta dekat LANGKAWI.Aku orang yang excited sangat sebab nak borong chocolate banyak-banyak.woot..wooott jangan jelez ye aku borong banyak coklat kisses,daim.tablorone and da lagi malas nk mention takut nanti korang teliur.hehe..Habis duit abah bagi dekat aku beli coklat je and beli baju I LOVE LANGKAWI(first time ok beli baju nama tempat) sebelum nie xde pun nak beli baju cegittu.hikhik.and da lah sikit beli ole-ole dekar kawan-kawan.hikhik..Thanks Abah and Mama !


# wahh..aku bertopi ala-ala tepi pantai.nie masa dekat Telaga Air Panas..yeaahh memang panas .

Dekat sana 3 hari sangat have fun.pegi jalan sana sini.penat pun dah lupa.hehehe.Yang best tengok family semua shopping itu ini..itu lah perkara wajib kalau pergi langkawi kan.shopping and shopping.Pengalaman naik feri pun best boleh tengok pulau-pulau yang ada namanya tersendiri.Sampai sekarang aku hanya ingat satu pulau je namanya Pulau Dayang Bunting.Nasib aku masa tu tak mabuk laut macam kecik-kecik.hikhikhik..

Nie da pic aku tunjuk aku ber'langkawi' : woot..woot..


2# wee...with mama and abah..thanks sebab datang jugak.:)


3# with boo wanie..comel tak pakai topi..ala-ala di phuket tapi masa nie dekat Makam Mahsuri.


3# mak and bapa saya :)
Sweet kan :)


4# kak nana,abg chem and baby hadif..Thanks k.nana ajak fatin ye..hehe


5# ini fav place aku pantai chenang ! i miss youuu Pantai Chenang ! ini masa before nak balik nak tunggu feri :)


6# tempat wajib ! :D

wwoot wooot..nak tengok pic lain tengok dekat fb aku yer..peace :)

p/s : Bye bye Langkawi.Tunggu aku ada duit banyak aku datang lagi..hehe