Yeayyy PRESENT .

SHOUT TO BRO SHAH DURRAND AND SIS JASMIN..

Thank you for the present to both of you...
Hehe.Suka gila dengan hadiah 2..
Lama dah idamkan...
Tak sabar nak pakai pergi jalan-jalan..
Hehehe :)
Nak tengok tak hadiah yang saya SUKA 2 apa..
Jeng..Jeng..Jeng..Jeng
Nie najk tunjuk nie..
-------------------------------------------------------

Thank YOU .Thank YOU.Thank YOU
Serious suka sangat-sangat okey.
Biar aku macam ketinggalan baru nak pakai BEG ini.
Tapi ADA AKU KISAH.
Gaya Aku..Suka Hati Aku lambat or tak.
Hahaha...Bukan nak gaduh la tapi nak melawak je....HAHA.:)
love.love.love.love.love.love

eee...sukaaa BUTTON !


Saya SUKA Button! LOVE Button !

:) hellorrrr...
saya ada BUTTON...
ini antara koleksi saya..:)
ada lagi koleksi saya di bawah tu :)
HEHE ;D




*eh..eh..tolong abaikan harga di atas tau*
hehe :)


Nie Tuan Punya Blog

*Buat CUTE je 2*
HAHA


Nie Fuzza AZHAR

*Comel kan die pakai*



Nie Ainie YUSOF

*Die pakai dekat jaket*
*nampak style kan*

----------------------------------------------------

*Die pakai banyak BUTTON and cute kan! kan!*

Kalau saya kata saya suka BUTTON awak pelik tak?
BUTTON! BUTTON! BUTTON! BUTTON! BUTTON! 
Ye.memang ramai di kalangan aku pelik bila aku kata " I LOVE BUTTON" dekat status Facebook .
Ada yang kata,"eh..kenapa suka button"
"haaaaa...benda apa button 2"
macam2 la lagi soalan yang diaorg tny..
kalau tak percaya pegi MUKABUKU aku eh...:p
Korang yang suka benda yang pelik-pelik and pandai geledah2 dekat BLOG yang FAMOUS.
Mesti dapat tahu and mesti sukaaaaaa BUTTON macam HOTCHIC! :) HAHA

BUTTON yang aku suka nie sangat comel and tercomel2 bile rasa...
haaa?COMEL?Aku COMEL?
ohhh.sikit je kot bile pakai ternampak macam comeyss...HAHA
Dekat atas tu aku tunjuk Button Kesayangan aku ! hehe
-----------------------
yeaayy..aku suka button.
Lepas nie nak kumpul banyak-banyak macam dalam guni....
HAHA...
Nak pergi UPTOWN beli banyak-banyak..
Tak rasa rugi pun sebab BUTTON cantik..:)
:)




Alahai..sibuknye saya !

Boleh tak aku nak kata aku tersangat sibuk dekat kolej?
sibuk!sibuk!sibuk!sibuk!sibuk!
Sibuk xda masa  smpai nak makan..xda masa nak lepaks-lepak!
Tak ada masa nak UPDATE BLOG! :(
Rutin aku pegi kuliah-----balik hostel---makan----assgment...projek..projek !
fuuuuhhh..busy kan saya?
yeee...tersangatt busy weyh...
Hari-hari tidur lambat...
Hari-hari ada presentation tau....
Sara penat lah..
Tapi aku tak BOLEH cakap PENAT! 
Ini short semester...
Nak kena kejar weyh...
Kejar lajuuu macam naik FERRARI MERAH tuuuu...HAHA..:p
Macam-macam nak UPDATE....
Tapi tak kesampaian....
Nanti ak UPDATE okeys :)
















                                                                                                           okey..ini muka terBusy ye...:p

Sentap ! Sentap ! Sentap !

Boleh tak aku nak kata aku SENTAP dengan seseorang??
Kali ini memang aku SENTAP sangat-sangat dengan seseorang,
Dah lama aku sabar dengan dia,
Dah lama aku tutup kemarahan aku dekat dia sebab dia terlalu rapat dengan aku,
Aku malas nak tunjuk itu semua,
Aku nie malas nak wat muka depan2,
Sebab sekarang aku tak nak dah terapkan perangai macam tu,
Tapi kali ini macam terpaksa aku buat muka dekat dia,
Bagi korang perlu ke kita rapat lagi dengan orang macam tu?
INGATLAH ada perkara lagiPENTING dari kau buat 2.
Aku dah penat lah bersabar.
Ya ALLAH aku bukan ingin menghina sesiapa tapi aku hanya ingin memberi kesedaran kepadanya!
Ampunilah kalau aku ada terkasar dengan ayat diatas.

Awak ! :D

Awak..Awak...Awak Dengar tak?
Saya harap Awak dengar...
Saya harap Awak buka la blog saya nie...
Sebab saya nak tunjuk dekat Awak yang dekat bawah nie...
Saya post ini sebab saya dah dapat apa yang HATI dan JIWA saya nak bagitau Awak..
Awak..
Awak...
Awak...
Awak bace lah setiap ungkapan di bawah...
Setiap ungkapan ini sama macam lahir kata-kata dari hati saya untuk Awak...
Awak bace dan Hayati ye :)
Terima Kasih Awak.
=)
  
SEDETIK LEBIH
Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu
EDRY ABDUL HALIM
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Saya sukaaa lagu nie...
sebab ape saya sukaaaaa?
sebab saya suka lah...
sebab lagu ini tersangatlah sesuai dengan keadaan saya yang kadang2 tak ok beberapa hari ini...
sebab apa?sebab saya je yang tahu .
so sesiapa yang SENASIB saya jom kita menghayati lagu ini..
:It MEAN's to my Heart and Soul:
:))

Sedetik Ungakapan :)

Ehem....ehemmm...ehemmm...
 |
 |
 |
Mari-Mari tekan tikus anda..eh..eh..TETIKUS lah...hehe
 Tengok tuan punya blog yang sememangnya tak comel apetah lagi ada BF ! HAHA

Puas tengok ! fuhhh...memang tak comel...sebab tu tak da BF! Haha !

--------------------------------------------------------------------------------------

Hiiisyhhh..sememangnya tengah tunggu masa untuk lelapkan...
Tapi tetiba tepikirkan satu ayat untuk dishare kan dengan korang...:))
Kalo ada yang sudi bace lah...
meh sini...aku nak share satu ungkapan yang tetiba di fikiran...
Just nak share ngan korang dan untuk diri sendiri jugak yang...

"Tak Susah Pun Cantik.Yang Penting Hati Mesti Cantik Dulu"

Sebagaimana yang diterapkan dalam Islam..apa sahaja yang ingin dimulakan atau dilakukan mesti bersihkan hati kita sendiri dahulu.Dan bersyukur lah dengan apa yang ada.tak semua yang kita ada di dunia ini boleh di bawa smpai mati.Renung-renungkan dan Selamat Beramal...Amin

:)))