I am Capital S :)


Assalamualaikum

Sebelum itu aku nak minta maaf kalau post dalam blog nie ada sakitkan hati sesiapa.kadang-kadang aku tak sedar.Aku hanya manusia yang sering buat kesilapan.tak semua manusia perfect kan.:)

Aku punya nama yang panjang :
NUR SARAH JAZMIRA BT JAMIL
-21-
-Diploma in Management-

Aku seorang yang kecik saiz badannye.Dah nak habis diploma pun kalau pergi mana orang cakap macam budak sekolah.okey abaikan.hehe..

Aku kalau baru kenal orang pertama kali memang akan diam sangat.ini serius tapi bila dah lama-lama baru lah boleh ngam..hehe =-=

Aku pemakai cermin mata ye..sangat lah rabun jauh..kalau tak pakai confirm akan langgar apa yang ada.dushhhhh... even dalam pic aku , aku tak pakai cermin mata(hahaha)

Kadang-kadang aku nie cepat terasa orangnya.tapi terasa pada tempat.semua orang begitu kan.tapi terasa aku sekejap je.lepas itu aku okey la. -peace-

Aku suka sangat snap pic sana- sini..untuk suka-suka je..tapi aku ada tanam satu impian nanti nak buat frame besarrr punya letak gambar aku dekat bilik sebesar2 alam *wooot woott aku teringin*=-=

Hope korang enjoy lah blog aku yang tak seberapa nie..hehe...byee :))

Do Follow Me okey :)