Terima Kasih Mac !

"Di antara bulan pada tahun ini ialah bulan paling indah dalam hidupku"

# Bulan yang memberi aku 1000 senyuman.

Ehem.siapa perasan yang hari ne dah 31 march.Alahai kejap je rasa bulan ne nak berlalu tak lama lagi.tak percaya cuba pegi tengok calendar and kata ala.dah nak masuk April.hehehe ! ^=^
Bulan ne memberi aku sejuta kenangan yang terindah dalam hidup ku.Aku bersyukur mengakat tangan serta berdoa kepadaNYA ;)

Banyak kenangan yang telah  mencorak hatiku berlaku pada bulan ne . So pada akhir bulan Mac nie aku nak cengithaaa kenangan yang terindah dalam hidupku , Antaranya ;

1# Pertengahan bulan ne merupakan satu peristiwa nombor dalam hidupku akan berubah.Umur aku telah meningkat setahun bukan dua tahun ye.Hikhikhik.Sebelum tibanya tarikh tu aku berdoakan supaya aku dicorakkan dengan kenangan yang terindah.

2#Bulan ne telah tunjuk yang aku pada tahun nie cukup untuk mengundi..HAHA.Baik aku akan mendaftar sebagai pengundi nanti.Insyallah.eh *wajib ye sara* ;)

3#Dimana seseorang yang pernah rapat dengan aku pada ketika dulu..kini telah kembali bersama.Aku bersyukur kepada ALLAH yang telah membuka HATI kami untuk seperti 5 tahun dulu.Alhamdullilah sekarang aku dan dia telah terbuka hati dan boleh berkoangsi apa sahaja dan aku berasa gembira ^=^

4# 15hb : Eh! woot..woot tarikh ne yang paling istimewa bagi aku.birthday aku yang ke -21 weyh ! muda lagi weyh . masih kecik tak tinggi-tinggi lagi . hikkss. alhamdullilah aku dapat banyak sangat hadiah dari abah mama abg and dapat wish dari kawan-kawan yang tersayang dan insan-insan yang aku sayang.terima kasih !

5 #16 hb : satu pertemuan yang tak dijangka telah berlaku dimana seorang kawan yang telah lama terpisah dan kini kembali bertemu kembali.Alhamdullilah kami kembali dengan kegembiraan dan aku dapat hadiah dari insan itu.terima kasih sangat..aku amat menghargainya kawan. =)

6 #Terima kasih Allah kerana mempertemukan perjanjian di antara aku dengan sang BFF aku Ekin.Yeayy dapat dating dengan die plus celebrate ala-ala gitu dengan die.hehe..dapat dating tengok wayang and yang paling best masa nak balik lepak dekat pantai sang BFF bagi aku supriseee hadiah..weee sukaaaa..thanks gilaa suka..thank taw Ekin my BFF :)


# Weee...sukaa dapat dating dengan Ekin.Thanks belanja wayang hari tu :)

# woot...lagi happy dapat hadiah ne dari Ekin..hehehe :)
Thank youuuu dear :)

7#bulan ne membuat hati yang kecil ne mula terbit rasa keinsafan.semoga aku kekal mengenal keinsafan sepanjang aku hidup di bumi ALLAH ne :)

8#Hati aku mula merasakan sesuatu yang paling terindah setelah kenangan-kenangan di atas memberi aku seribu kenangan.Alhamdullilah :)

9#Akhir sekali bulan ne telah membuka hati ne dengan luas untuk mendalami serta memperbetulkan apa yang telah ditetapkan olehALLAH dan aku mula membeli buku-buku untuk tingkatkan diri aku ne dari pelbagai segi.Daokan aku untuk berterusan begini sehingga akhir hayat okey !







Eh!Happy Birthday budak !

Assalamualaikum


Alhamdullilah aku mengangkat tangan dan berdoa kepada Allah kerana telah memanjangkan usia ku untuk meneruskan kehidupan yang telah ditetapkan olehnya..Amin Ya rabbal Al-Amin.

Setiap tahun akan munculnya bulan 3 iaitu bulan Mac dan akan muncul lah tarikh 15 Mac yang telah dihighlight oleh insan-insan yang aku teramat sayang.Alhamdullilah..

Bagi aku setiap tahun akan mempunyai satu perubahan yang kadang-kadang kita sendiri tidak dapat dijangka sama ada kan berlaku perkara yang amat terindah ataupun disebaliknya.Tapi sudah tentu setiap insan mahukan satu kenangan yang kan memberi 1000 kenangan dalam hidup mereka apabila munculnya tarikh yang tercatat bagi mereka.

Eh ! petang 14 march tu aku da dapat suprisee dari mama and abah.Wah mereka sangat pandai buat suprisee kali ne.Hikkkkss thummbss up..Yeayy masuk bilik tengok atas katil ada hadiah sebesar kotak kasut.Pergh..memang terus jerit nama mama and abah.diaorang suruh buka kotak tu and ternampak wahh ada Jeans and Blouse "I LOVE MY BOYFRIEND" from Forever 21.pergh gilaa suka !Thanks mama and abah :)
1# hadiah dari mama n abah :)

Tepat jam pukul 12.00 tgh malam aku dapat call dari si dia..Alahai berharap sangat dapat wishes and nyanyikan lagu tapi disebaliknya.Si dia suruh on lappy and si dia cakap ada someone ceroboh group kami.Hikss..bila buka lahai ternampak da special video dari si dia.Ada semua pic aku and wishes dalam versi korea.alahai nak je nangis masa tu.^_^ but im so thankful sebab buatkan suprise  and esoknya belanja western food and teman tengok wayang John Carter.hehe Thanks Dear.Love you.

Lepas tu,dapat call dari my sis Boo Wannie.Sis Wannie nyanyikan lagu happy birthday.woot..woot suka sangat.Lagi rasa nak nangis.Hehe..Thanks sis and sis da bagi present jugakk.:)) sukaa blouse tu tau sis.hehe :)


2# Blouse belang-belang tu sis wannie kasi..hikss :)

Esok tu dapat call and mesej yang sangat banyak.siap ada nyanyikan lagu..Thanks sangat.Yang  wish dekat Fb thanks sangat-sangat korang eh.hehe..rasa happy sangat..wishes dekat twitter..alahai terima kasih jugak eh..suka sangat..Tak sangka sangat ramai gila wish dekat aku..rasa syukur sangat-sangat. =)

Nak jugak thanks dekat bro aku sebab beli jugak hadiah dekat aku.hehe.die bawa aku and suruh pilih apa yang aku nak.hihihi..Ne lah saat yang aku suka.setahun sekali je . Semalam jugak lepas habis shopping dekat IKEA bro ajak aku pegi pilih apa yang nak dekat The Curve tu. hehe :)

3# hehe.dapat dua helai baju COTTON ON dari bro..Thanks Bro.
COTTON ON dah jadi fav dah bagi aku . Hehe :)

Eh ! aku dah umur 21 eh . dah boleh pergi register mengundi nanti. hehe.Alhamdullilah bila dah menjangkau umur 21 ne semuanya baik hendaknya dan bersyukur sangat.terlalu banyak perkara yang terindah berlaku dalam hidup aku :)

p/s:woot..woot..sorry lambat update for birthday sebab 3 hari beturut-turut celebrate birthday.Malam ne baru berpeluang nak update.Lepas ne busy dengan Semester Baru :)
Eh ! tunggu aku nak update lagi cacatan yang terindah aku bulan ne :)







Sukar terima !

Assalamualaikum

"Sukar untuk menerima apabila tibanya detik ini"
"Apabila detik yang bakal meninggalkan segala kenangan yang terindah bagiku"
"Cukup indah yang tidak dapat diungkap"
"Tapi masa tidak dapat diputar kembali seperti dulu"
"Perpisahan ini harus diterima dalam persahabatan yang sangat akrab"
"Aku di utara dan Engkau di Selatan"
"Ohh kawan semoga selamanya kita bersama seperti dulu walaupun kini berjauhan"
"Semoga engkau berjaya di dunia dan di Akhirat "
"Amin"

# i will miss youu budak sarawak :))


Wordless Wednesday #9 Suka CINTA !

:)

27 febuary

Assalamualaikum

Maaf..Maaf..Maaf..(okey dah macam nabil pulak) hihihi . Actually nak mintak maaf sebab lama tak update blog yang bghabuk nie . Hari ne baru habis final semester 4.Alhamdullilah dapat buat keempat2 paper untuk semester ini :Pengurusan strategikPenyelidikanOperasiPengurusan Perakaunan: . Amin. Yang lain berserah kepadaNYA.Okey..tu iklan dulu ye . sebenarnya nak update perkara yang sudah berzaman nie ne . cerita hujung bulan lepas . Hee . baru berpeluang nak update . Aku update lah ye . ;)


Okay nak buat simple entry to my GENDUT ! (opppsss) eh . to my super duper LOVE . Mr Azarul Azuan. Birthday yang jatuh pada 27 Feb yang lepas . Hee date yang aku tengah pulun for 1st paper . Tepat pukul 12 tengah malam sempat buat simple suprise bagi die dengar birthday song on phone . Wahh . .terharu kot die time tuh . .Dah jauh mcam gituh je lah untuk bagi someone happy on his special day . Lepas tu suruh die tunggu kejap nak bagi second suprise . Hee . Die dapat special video from me . Hope you like it okay love and keep it ! Wah dah dua dah suprisee tu . ada ke suprise yang ketiga?? Tunggu ya ;)

#taksabarnak jumpa  :)