Happy Birthday Sis Jasmin !

Assalamualaikum

Happy Birthday to you . 
Happy Birthday to you . 
Happy Birthday to you . 
Happy Birthday to Sis Jasmin .

=-= Oyeah . Oyeah . Kak jazz !! sara dah nanyikan dekat kak jazz . hehe . suka tak ? suka tak ? 

Ini lah Birthday Beautifull Lady today ;


:opsss...sorry terkidnap gambar kak jazz :) hikhik . 

Okey . hari ini birthday sis jazz yang "beautifull" merangkap bakal kakak ipar aku nanti . cehh... hihihi . tadi dah wish dekat fb . .itu pun lambat sebab semalam kredit habis and tak sempat nak wish kak jazz awal2  dekat fb sebab class pack. .hikhik . takpe at least dah wish kan . kan .  hehe . Sara doakan kak jazz panjang umur dan murah rezeki . .  sihat tubuh badan and semuanya berjalan dengan lancar untuk hari yang bakal bersejarah nanti . ngeee..upssss . . rahsiakan ye . hehe . . dan last sekali sentiasa cantik ye . =)


Cute cupcake for youu sis :)



No comments:

Post a Comment