Taraaaaaaaa.....eh...Taraaaaaaaaa....


is listeening to : Cinta mukabuku by Najwa Latif (Die comel kan)

Hey..hey...hey...
Ehem da korang perasan something yg lain dekat blog aku ker?
ada ker? ada ker?
ngeeee....

Taaaraaaaaaaaaaaaaaaa aku ada Velog baru bukan Blog or Belog ;p


Taaaaraaaaaa.....cantik tak Header baru aku nie :)
ape?tak cantik ? ohhhh...takpe sebab maybe korang punya lagi lagi cantik...ngeee ;p
Sekarang aku dah tukar name Header aku nie....
Helorrrr welloooo VELOG JAZMIRA !
Just a simlpe header..aku suka sebab aku tak sangka kreatif jugak la kadang-kadang aku nie..hihihi(malu sebentar)
Masa yang aku ambil nk wat header tersangatlah lama..berjam-jam tapi hasilnyee aku suka(puji diri sendiri lg) ngeeee....;p
Inilah kerja aku masa cuti sem yang sangat boring nie..hihihi.. :)

Akan cari idea nak wat header lain :))




2 comments:

  1. jeles nii . header die hott =.='

    ReplyDelete
  2. heeee....header die lg lah hot...tiap2 mggu tukr babe..:))

    ReplyDelete