Cuti semester ;p

is listening to : Takeover by Mizz Nina

Oyeaaahh..oyeaaaahh...
sekarang dah bulan 10 (oktober) kan kan...hihi
so  masa untuk aku cuti sebulan di rumah..
Setelah penat lelah hadapi final yang tersangat susah dua subject tu tapi aku berserah pada Allah..
moga apa yang aku jawab betul dan semoga tuhan lembutkan hati pensyarah.
Final yg lepas tu aku alhamdullilah selesai menjawab subject finance..business law..asas keusahawanan...qualiti managemnt..and english general purpose.
Sebelum nak hadapi exam aku bersama kawan-kawan yang lain kami menghadapi sedikit masalah yang tak boleh nk terangkan disini tapi setelah pujukan dan plan kitaorg semua brjalan dengan lancar amin..ok fullstop di sini.


 ye...saya memang tak comel macam AWAK !
tapi saye bersyukur :))

Actually cuti sem ini aku tak de langsung nk plan ape2...sama macam tahun lepas aku nk mkan sebanyak yang mungkin sampai abah dan mama aku takut tengok aku mkn banyak..HAHA....bukan selalu kan nak mkn sedap coz nanti balik sane tengok balik segala maggie..telur..ayam..sangat tak best,,,Whoooaaa...;0

Now aku bercuti dekat rumah baru...cehhh..rumah baru..haha..dekat SP nie ha...dekat kedah...best jugak stay sini sebab tak semak macam dekat penang..ngeee...and aku da meet seorang budak comel namenye FIONA...mama aku  cakap die excited nak tunggu aku balik and semalam pagi2 die dtg umah aku and meet aku...comel sgt..die dtg ngan adik die SYAM..ensem owh adik dye,...hehe..mybe we r plan to go somewhere next week..tak sabar...Hehe..(Best jugak jadi kakak ) :))


Comel kan die tutup mata :))
anyway die macam saye suka buat CUPCAKE:)
sebelum pic ini diambil die ajak wat cupcake..
so sweet :)

No comments:

Post a Comment