Good Luck Budak !

Assalamualaikum


is listening to : More - Usher

Ehem dah lama dah aku tak update blog nie eh . Haissyy. aku busy je sekarang . macam-macam berlaku sekarang ini dan sebab tu lah menyebabkan kesibukan itu datang .Haish..tambah2 sekarang aku tengah busy dengan business aku and cousin aku dekat MG COLLECTIONS.Alhamdullilah semua berjalan dengan lancar.Eh.korang kalau yang belum add MG COLLECTIONS ne jom lah LIKE dekat situ MG COLLECTIONS eh.Kalau dah LIKE boleh lah shopping eh.hehe..woot..woot :)

Bukan busy tu je . sekarang aku busy dengan perkara yang lagi penting . Next week aku dah start FINAL EXAM SEMESTER 4 ! Wahh . kejap je rasa dah final padahal hari itu baru je mid-term . kejap je kan masa berlalu . Now tengah bertungkus-lumus nie ha study . dan tengah kurangkan menguap . HAHA. kurangkan ber-0n9 and kalau on9 pun just check inbox order. Insyallah aku akan berusaha untuk buat yang terbaik . siang malam aku berjaga tapi apa-apa pun tido mesti cukup ye . (awek muda) HAHA . Exam aku berjalan dari 28/2-7/2 . Ahakkss . serammm tengok tarikh tu . Insyallah aku akan berusaha selagi boleh . Doakan ye :) 


# Semoga ALLAH S.W.T mempermudahkan urusanku sepanjang minggu Final.Semoga ALLAH S.W.T memberkati apa yang aku pelajari.Amin Ya Robbi Al-Amin :)

3 comments: