Honeymoon di BUMI HELANG !

Assalamualaikum.

is listening to: Fire to the rain-adele (sambil makan coklat kisses + daim)

Lately aku dah lama gila tak update blog.bukan tak nak tapi aku tiada masa.busy.Ohh..abaikan itu.Eh nak tau tak aku minggu lepas pergi honeymoon dengan family-family tercinta dekat LANGKAWI.Aku orang yang excited sangat sebab nak borong chocolate banyak-banyak.woot..wooott jangan jelez ye aku borong banyak coklat kisses,daim.tablorone and da lagi malas nk mention takut nanti korang teliur.hehe..Habis duit abah bagi dekat aku beli coklat je and beli baju I LOVE LANGKAWI(first time ok beli baju nama tempat) sebelum nie xde pun nak beli baju cegittu.hikhik.and da lah sikit beli ole-ole dekar kawan-kawan.hikhik..Thanks Abah and Mama !


# wahh..aku bertopi ala-ala tepi pantai.nie masa dekat Telaga Air Panas..yeaahh memang panas .

Dekat sana 3 hari sangat have fun.pegi jalan sana sini.penat pun dah lupa.hehehe.Yang best tengok family semua shopping itu ini..itu lah perkara wajib kalau pergi langkawi kan.shopping and shopping.Pengalaman naik feri pun best boleh tengok pulau-pulau yang ada namanya tersendiri.Sampai sekarang aku hanya ingat satu pulau je namanya Pulau Dayang Bunting.Nasib aku masa tu tak mabuk laut macam kecik-kecik.hikhikhik..

Nie da pic aku tunjuk aku ber'langkawi' : woot..woot..


2# wee...with mama and abah..thanks sebab datang jugak.:)


3# with boo wanie..comel tak pakai topi..ala-ala di phuket tapi masa nie dekat Makam Mahsuri.


3# mak and bapa saya :)
Sweet kan :)


4# kak nana,abg chem and baby hadif..Thanks k.nana ajak fatin ye..hehe


5# ini fav place aku pantai chenang ! i miss youuu Pantai Chenang ! ini masa before nak balik nak tunggu feri :)


6# tempat wajib ! :D

wwoot wooot..nak tengok pic lain tengok dekat fb aku yer..peace :)

p/s : Bye bye Langkawi.Tunggu aku ada duit banyak aku datang lagi..hehe 









No comments:

Post a Comment