27 febuary

Assalamualaikum

Maaf..Maaf..Maaf..(okey dah macam nabil pulak) hihihi . Actually nak mintak maaf sebab lama tak update blog yang bghabuk nie . Hari ne baru habis final semester 4.Alhamdullilah dapat buat keempat2 paper untuk semester ini :Pengurusan strategikPenyelidikanOperasiPengurusan Perakaunan: . Amin. Yang lain berserah kepadaNYA.Okey..tu iklan dulu ye . sebenarnya nak update perkara yang sudah berzaman nie ne . cerita hujung bulan lepas . Hee . baru berpeluang nak update . Aku update lah ye . ;)


Okay nak buat simple entry to my GENDUT ! (opppsss) eh . to my super duper LOVE . Mr Azarul Azuan. Birthday yang jatuh pada 27 Feb yang lepas . Hee date yang aku tengah pulun for 1st paper . Tepat pukul 12 tengah malam sempat buat simple suprise bagi die dengar birthday song on phone . Wahh . .terharu kot die time tuh . .Dah jauh mcam gituh je lah untuk bagi someone happy on his special day . Lepas tu suruh die tunggu kejap nak bagi second suprise . Hee . Die dapat special video from me . Hope you like it okay love and keep it ! Wah dah dua dah suprisee tu . ada ke suprise yang ketiga?? Tunggu ya ;)

#taksabarnak jumpa  :)

No comments:

Post a Comment