Oyeahh..Ulat Buku bukan Ulat Beluncas !

Asslamualaikum

Eh..eh..nak bisik sikit dekat speaker lappy nie.Voucher yang RM 200 tu bila boleh dapat eh?eh dapat boleh ambil eh dekat lecturer?Eh..asal kena beratur panjang nie nak amik voucher nie?alahai..*mengeluh*..eh..voucher dah dapat nak beli buku ape eh?kita ne dah nak habis study nak beli buku apa?Buku pun beli dekat lecturer..nak beli ape? ahh! itu semua pertanyaan persoalan yang terpekik dekat telinga aku nie..macam mana tu macam mana nie. HAHA Life student begitulah.ada benda free mesti tak sabar.macam aku jugak.hehe.Eh..sebelum itu dah ucap terima kasih ke dekat kerajaan bagi kita voucher free.hihi..Wah lepas ne orang ramai mesti serbuuu MPH.POPULAR.BORDERS kan and semua lepas ne jadi ulat buku.hikkss :)

Terima Kasih Ya !
*pfftttt; dah ucap dah nie..hikss ;D

Apa aku buat dengan Voucher tu?
Shopping buku pe je?
Dah guna semua ke?
HAHAHA..



pftttt : dekat atas tu lah antara buku and stationary yang aku grab dekat MPH bukan POPULAR atau BORDERS.nampak Novel je kan.hikkkss=-=

Sebab aku beli buku yang xtahu bila nak baca :

1# Doktor Cinta 
:Buku ne yang aku cari sangat and ingat dah habis stok..last2 jumpe jugak just tinggal satu nie je.Buku ini aku tau best sebab kawan aku Ekin kata asyik best bila baca.Hehe..Aku pun grab la..Nak beli sebelum ne tapi sayang duit.Ne dah dapat FREE grap je ok.Hehe

2#Gemersik Kalbu
 : Novel ne sebab penangan cerita dekat tv 3 tu.Aku tak dapat pun nak ikut cerita yang mereka cakap sangat best.So aku kena grab la novel ne sebab nak tau jugak feel cerita ne macam mereka-mereka feel..wee..ohh..Gemersik Kalbu ! 

3#Kan Ku Kejar Cinta Kamu
: Novel ne pulak sebab pe aku beli sebab dekat MPH tu dialah paling tinggi.haha..dalam fikir Stok baru lah ne.Hikss.lagi satu sebab sebelum nak beli novel aku da buat request  kawan dekat fb novel pe yg latest and yang best..and da sorang kawan fb nie cakap novel karya Fauziah Ashari nie sangat best.and da juga ri tu aku tanya pendapat sis wanie die pun cakap best sebb die teror pilih novel dari aku even rumah aku penuh dengan novel.hehe*peace*

4# Stationary
:Aku grab examination pad yang packet tebal2 and dua pen je.hehe.persediaan untuk Final nanti and untuk lagi 2 sem..woot..woot..risaunya Final nanti.. =-=

#ada jugak aku belanja kak nana and wanie masa singgah MPH Subang parade and suruh diaorg pilih buku pe yang nak.hehe..rasanya novel for kak nana and wanie die grab komik cinta..wee..Voucher RM 100 aku dah habis kan and da lagi RM 100.Yang voucher dua tu lagi aku nak beli dekat parents aku bila balik penang nanti sebab mama and abah cakap diaorang nak buku jugak.Tunggu ya nanti balik eh..hehe :)


# Ne buku yang parents aku nak..nanti kita beli ye..hehe :))

pftttt: hey kalau dah jadi ulat buku novel jangan lupa jadi ulat buku study !! peringatan untuk diri sendiri.













7 comments:

  1. nme sy jugak diselitkan dlm entry ney yee.. hehe..
    > klu bt0i la EKIN tue sy.. klu slp, s0wi ye cik sara >_< <

    ReplyDelete
  2. hehehe..betul la hg...xkan org lain..hamboiii...ak ngar mse kite kt QB tue...:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe~ nsb bt0i . . klu slp malu sy . . hee~
      0oo . . lpe lak . . mse ak cte at fida n hg kn mse 2 . . uhu . . c ne, dh bc abeh ke lum stat bc agy? hehe~

      Delete
    2. hehehe..tak baca lagi..:)
      tunggu free time :)

      Delete
    3. egt dh bc . bla la nk fre nye kn klu asyik kua je ngn sang cinta . haha >0opss< :)

      Delete