Sedetik Ungakapan :)

Ehem....ehemmm...ehemmm...
 |
 |
 |
Mari-Mari tekan tikus anda..eh..eh..TETIKUS lah...hehe
 Tengok tuan punya blog yang sememangnya tak comel apetah lagi ada BF ! HAHA

Puas tengok ! fuhhh...memang tak comel...sebab tu tak da BF! Haha !

--------------------------------------------------------------------------------------

Hiiisyhhh..sememangnya tengah tunggu masa untuk lelapkan...
Tapi tetiba tepikirkan satu ayat untuk dishare kan dengan korang...:))
Kalo ada yang sudi bace lah...
meh sini...aku nak share satu ungkapan yang tetiba di fikiran...
Just nak share ngan korang dan untuk diri sendiri jugak yang...

"Tak Susah Pun Cantik.Yang Penting Hati Mesti Cantik Dulu"

Sebagaimana yang diterapkan dalam Islam..apa sahaja yang ingin dimulakan atau dilakukan mesti bersihkan hati kita sendiri dahulu.Dan bersyukur lah dengan apa yang ada.tak semua yang kita ada di dunia ini boleh di bawa smpai mati.Renung-renungkan dan Selamat Beramal...Amin

:)))

No comments:

Post a Comment