Bye History , Hey New Diary

Assalamualaikum

Hellorrrrrr 
|
|
|
|


Simple wishes macam pic dekat atas . comel tak no tu? hehe . yang sebelah aku tu super cousin aku 
Boo Wannie. seorang gila fashion okey. comel kan die . Semalam kitaorang mengedik sambut New Year 2012. .Main bunga api sama-sama.Lagi best sambut berdua dari pegi I-City yang memang terang akan sesak.Whaaoo !! buat pening kepala je kan.Kalau yang sambut dekat rumah macam aku sepp sikit.
Azam ? Aku punya azam baru tapi azam aku biar diri aku sendiri yang tahu and simpan.Hehe :)
And yang paling best insyallah this is MY FINAL YEAR! Insyallah.Doakan ye kawan-kawan.Sayang korang :))

#Tahun 2012 tahun yang mungkin tahun yang sangat bermakna bagi aku.Insyallah.Nak tahu? Tunggu posting aku sepanjang 2012 okey .

Okeylah.anyway permulaan tahun baru ini saya mid semester in 3 JANUARI 2012 . Next week. Pray for me ya .

"Tutup Buku Lama Buka Buku Baru"
"Tutup Dengki Lama Buka Hidup Baru"



2 comments:

  1. salam..
    hai.. sudah follow..
    nice blog nice song :D

    ReplyDelete
  2. nurul:wasalam..okey..thanks dear...hehehe...:))

    ReplyDelete