Dear friend N.A !

Assalamualaikum

Dear N.A ;)


Hari nie dah 3 Januari 2012. Kejap je kan rasa masa berlalu. bagi bulan pertama tahun 2012 nie ada satu tarikh yang sentiasa melekat dalam fikiran aku. Birthday N.A. Selamat Hari Jadi Awak :)
Aku harap kau baca lah blog aku tak seberapa ini.Kalau kau tak baca pun takpa sebab aku mungkin dah tak ada dalam fikiran kau kan.takpa aku tak kisah.takpa kalau kau lupa aku buat selamanya.Tapi walau ribut taufan mana pun berlaku kau tetap kawan aku sampai bila-bila.Kawan sampai akhirat.Aku tak punya musuh.aku tak suka bermusuh.itu aku.Aku tak punya kekuatan untuk wish kau dekat fb kau sebab mungkin kau akan ignore.Aku just tulis dekat wall aku Happy Birthday.
 Selepas kejadian hari itu,aku dan kau tak contact langsung kan.aku tau kau marah sangat dengan aku.sampai kau macam hina aku dekat yang lain..takpa aku tak kisah.biar kau bahagia di sana.aku sentiasa berdoa yang baik untuk kau wahai kawan.Insyallah.Mungkin tanpa aku kau bahagia.Aku doakan kau sentiasa bahagia dengan kawan-kawan kau yang sangat ramai itu.hope kau happy senantiasa.Amin:)
Dulu kita pernah berjanji bila tiba birthday kita kan..aku nak kasi hadiah..kita nak da baju yang sama-sama..kita nak yang itu nak ini..semua happy je kan,.itu semua aku dah plan tapi lepas kejadian hari itu aku tak punya kekuatan yang kuat nak buat semua tu sebab engkau mungkin tak akan terima dan mungkin kau dah tak kenal aku.Takpe.Yang penting kau bahagia.Biar aku simpan itu semua dalam hati.Aku juga da ternampak kau sambut bersama kawan-kawan kau.aku tumpang gembira sebab kau bahagia.Even kau tak anggap aku ini kawan or sahabat bff kau yang selalu kau ungkapkan dulu tapi aku tetap anggap kau kawan aku.Aku tak punya hak nak kongkong kau.Semoga kau bahagia kawan.
Happy Birthday 21.
Semoga panjang umur murah rezeki
Sihat senantiasa.
Moga bahagia.
:) Salam

No comments:

Post a Comment